magyar | english
Üdvözlünk a Midnight Hunter Cattery weboldalán!

Kis tenyészetünk Győrtől nem messze, Bősárkányban található, ahol szolid, bicolour, himalája perzsák és exotikusok tenyésztésével foglalkozunk. Cicáink együtt élnek velünk szabadon, egy nagy családi házban. Állományunk DNS PKD negatív és rendszeresen, évente tesztelt a fertőző betegségekre. A cicáink kiváló vérvonalakból származnak:

Himalája vérvonalak:
Oakheaven, Brigantina, Polonez, Catley Crue, Purringwood, Whisperwood, Karabel, Miau, PomPom, Bárfrusi excelsior, Sandypaws, stb.

Perzsa, Exo vérvonalak:
Zhao, D'Eden Lover /Latin Lover , Kuorii, Wattkatz, Equinox, Pajean, Harwood, Couronne, Fluffygrape, Jubileum, Catillac, Brannaway, Candirand, Sorrentina, Exotic style, Polar Bear, stb.


Rövidke Történetünk:

Első tenyésztésre szánt perzsa cicánk colourpoint volt. Őt 2004-ben vásároltuk, egy igen kedves tenyésztőtől, Királyné Ildikótól. Mivel közel lakik hozzánk, nem kellett sok idő, hogy barátságunkat igazán szorosra fűzzük vele. Minden tapasztalatát megosztotta velünk, és ezen hasznos információknak köszönhetjük, hogy annyi sikeresen felnevelt, jól szocializált cicával tudtuk megörvendeztetni az új gazdikat.
Néhány év múlva, mikor újdonsült orosz kandúrunkkal külföldi kiállításra tévedtünk, igencsak sorsfordító dolgok történtek velünk. Nemcsak az igazán szép hagyományos perzsa macskák típusába szerettünk bele, de megismerkedtünk Tóth Judittal, a Felis Hungarica elnökével, és nem kellett túl sokat győzködnie minket, hogy rájöjjünk,ezt az egyesületet nekünk találták ki!!
Tehát beléptünk a 2007- ben megalakult Felis Hungarica egyesületbe , amely a nemzetközileg elismert Federation International Feline (FIFe) magyarországi tagja. Egyre több külföldi FIFE kiállításra utaztunk, egyre messzebb. Mivel egyesületen belül több kedves barátot is szereztünk, már soha nem kell egyedül mennünk a kiállításokra, vidám kis csapatként, autó karavánokkal szeljük át a környező országokat a mai napig.
Minél több kiállításon voltunk, annál világosabbá vált számunkra, hogy mennyire kiforratlan a himalája perzsák típusa a hagyományosokéhoz képest. Ekkor aztán meg is fogalmazódott bennünk, hogy megpróbálunk olyan színű és jó típusú hagyományos perzsákat behozni külföldről, melyek himalájákkal együtt tenyészthetők a himalája állomány típusának javítása érdekében.
Ezen tervek keretében vásároltuk meg Jasmine zThalgau-t Marta Skamradovatól, aki rengeteget segített nekünk abban, hogy egy FIFE kiállításon hogyan illik megjelennie egy perzsa macskának (Beavatott minket a fürdetés, szárítás, pofi-fazon-nyírás stb., minden apró rejtelmébe). Mostanra már a hagyományos perzsák tenyésztésével is komolyan foglalkozunk, de terveink közt továbbra is szerepel, a FIFE standardnak megfelelő himalája kölykök kitenyésztése is. Szerencsére igen kedves barátunkként tarthatjuk számon Tatiana Malininát, az orosz Malinka tenyészet tulajdonosát, akitől igazi kis gyöngyszemeket kaphattunk (Chilly, Zizi, Masy). De itt még nincs vége, hamarosan tenyészetünkben köszönthetjük a többszörös Best In Show győztes, és a 2008- as év legsikeresebb horvát macskáját, egy füst színű kandúrt, Petovia's Odiet-t Marko Ljutic-tól. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani drága barátainknak, akik hozzá segítettek minket a számunkra oly kedves kis tenyészet felépítéséhez, és kiállítási sikereink eléréséhez!

Mégegyszer köszönjük:

Királyné Ildikó
Tóth Judit
Marta Skamradova
Tatiana Malinina
Marko Ljutic


Célunk továbbra is minél jobb típusú, a standard-nek megfelelő, emellett egészséges, kedves, jól szocializált cicák tenyésztése, akik későbbi tulajdonosoknak örömet okoznak.


Üdvözlettel:

Zsár Helga, tenyésztő
Lányaim:
Nagy Cecília
Nagy Edina
Nagy Réka

Elérhetőségek:

Cím:
Magyarország, Bősárkány, 9167. Rákóczi u. 48.


Telefon szám:
06/96-271-246
06/30-332-4195

Email:
midnighthuntercattery@gmail.com

Skype:
Midnight Hunter Cattery(magyar) / superciliaris (english)

Msn:
nagycili88@msn.com~ Rólunk | Nőstények | Kandúrok | Kiscicák | Galéria | Linkek ~
Valid CSS! Valid XHTML 1.0 Transitional